
Poniżej prezentujemy wszystkie najważniejsze informacje praktyczne dotyczące oferty oraz pobytu w Zajeździe nad Wisłą.
Wyposażenie pokoi
W każdym pokoju jest:
- - łazienka z kabiną prysznicową,
- - telewizor,
- - miejsce do pracy,
- - stałe łącze internetowe.
Istnieje możliwość bezpłatnego wypożyczenia suszarki do włosów oraz żelazka.
Na korytarzu znajduje się ogólnodostępny czajnik elektryczny.
Teren hotelu jest ogrodzony. Dbamy, aby w każdym pokoju było zawsze czysto i przyjemnie.
Doba hotelowa
Doba hotelowa rozpoczyna się o godzinie 15:00, a kończy się o godzinie 12:00 dnia następnego.
Rezerwacji pokoi można dokonywać telefonicznie lub mailowo (24 277 55 98, halinka@hotelik.com.pl).
Rezerwacje honorujemy do godziny 20:00. Recepcja jest czynna w godzinach od 7 do 22:30.
Teren Zajazdu jest ogrodzony, brama jest zamykana o godzinie 22.30.
Śniadania i restauracja
Na życzenie Klienta przygotowujemy śniadania w cenie 20 PLN za osobę. Zapraszamy również do naszej restauracji, w której oferujemy pyszne dania kuchni polskiej. Zestaw obiadowy już od 25 PLN.
Restauracja czynna od poniedziałku do piątku w godzinach od 14 do 20. W soboty, niedziele i święta nieczynna. Śniadania podajemy w godzinach: pon-pt: 7.15-10, sob, ndz:8-10 po wcześniejszym uzgodnieniu. Restauracja jest częścią sal bankietowych, w których organizujemy różnego typu przyjęcia – w tym wesela, komunie i chrzciny.
Płatności
Honorujemy większość kart płatniczych.
Konto bankowe do wpłat: 54 1050 1966 1000 0092 1825 6429 w ING Banku Śląskim
Dane do wpłaty: ZAJAZD NAD WISŁĄ S.C., JORDANÓW 17C, 09-530 GĄBIN
Zwierzęta
W naszym obiekcie nie przyjmujemy zwierząt.
Pełne dane firmy
ZAJAZD NAD WISŁĄ s.c. Halina Kajak, Aneta Kajak-Kołodziejska
Jordanów 17c
09-530 Gąbin
NIP: 774-31-36-663
Wysokie standardy bezpieczeństwa
W naszym obiekcie wdrożyliśmy szereg działań, które mają zapobiec zachorowaniom wśród naszych Gości. Są one następujące:
-w obiekcie pracują wyłącznie nasi pracownicy, którzy są zdrowi i nie mieli kontaktu z osobami zarażonymi, pracownicy używają środków ochrony osobistej takich jak maseczki oraz rękawiczki jednorazowe oraz myją i dezynfekują regularnie dłonie;
- nasi Goście wchodzą do recepcji pojedynczo, w miejscach dla palaczy należy przebywać pojedynczo
- po lewej stronie od wejścia znajduje się dozownik z płynem dezynfekującym, którym należy zdezynfekować ręce
- klucze do pokoi są dezynfekowane,klamki, włączniki, powierzchnie wspólne, typu barierki są dezynfekowane kilka razy dziennie a pokoje ozonowane po wymeldowaniu Gości;
- zachowujemy zalecane odległości od naszych Gości (2m)
- wszyscy Goście proszeni są o przebywanie w swoich pokojach, żeby zapobiec zbędnym kontaktom na holach hotelowych, lub w naszym ogrodzie, w którym mają możliwość zachowania dystansu społecznego;
- łazienki są dezynfekowane środkami na bazie chloru, tekstylia i bielizna pościelowa czyszczone są w wysokiej temperaturze-60st C
- Obowiązuje bezwzględny zakaz przebywania w obiekcie osób tam nie zakwaterowanych.
- nasza restauracja serwuje dania z karty z zachowaniem zasad bezpieczeństwa i dezynfekcji.
- Gość z objawami, takimi jak: duszności, kaszel, gorączka nie zostanie zameldowany w obiekcie.
- w przypadku samodzielnego stwierdzenia przez Gościa, w trakcie pobytu, objawów, takich jak duszności, kaszel, gorączka Gość jest proszony o przekazanie Informacji o swoim stanie stosownym służbom pod numerami tel:999,112 oraz zarządzającemu obiektem pod nr:502207097 oraz pozostanie w pokoju, w którym przebywa wraz z osobami, które z nim przebywają w oczekiwaniu na decyzję co do dalszego postępowania.
Dokładamy wszelkich starań aby pobyt w naszym obiekcie był bezpieczny. Prosimy również o przestrzeganie zaleceń dezynfekcji, zachowania dystansu społecznego (2m), noszenia maseczek w pomieszczeniach ogólnodostępnych oraz zalecanej higieny rąk.


Dodatkowe pytania?
Zachęcamy do kontaktu – 24 277 55 98, kom. 502 207 097 – lub napisać na adres halinka@hotelik.com.pl. Zapraszamy!